Op professionele wijze uw oprit laten aanleggen
Uw vastgoed laten stralen met de oprit van uw dromen

Als u uw woning of bedrijf extra in de verf wilt zetten, dan is het een ideaal idee om uw oprit te laten aanleggen door Verdumat BVBA uit Kuurne.

Snelle service, perfecte afwerking

Uw oprit springt meteen in het oog. Daarom is een vlekkeloze afwerking van cruciaal belang. Ons geschoold personeel creëert uw oprit volgens de regels van de kunst, met oog voor elk detail. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u bovendien rekenen op een snelle service. We komen graag bij u langs voor een uitgebreide opmeting en analyse van de werken. Daarna bezorgen we u een gratis offerte op maat. Kunt u zich in onze voorwaarden vinden, dan gaan we zo snel mogelijk van start.

Uitgebreide mogelijkheden

Wij zorgen met gemak voor uw oprit in klinkers, kasseien of natuursteen. Ook terrassen aanleggen vormt geen probleem voor onze professionals. Graag bespreken wij alle mogelijkheden met u, want klantvriendelijkheid is een van onze grootste troeven. Wij werken met het merk van uw keuze, maar uiteraard bieden wij u met plezier deskundig advies. Zo bent u helemaal zeker van een kwalitatief eindresultaat.

Voor onze optimale service kunt u sowieso rekenen op een voordelige prijs waarbij steeds rekening gehouden wordt met het beschikbaar budget. Geïnteresseerd? Vraag dan meteen bijkomende informatie aan om uw oprit te laten aanleggen regio Kuurne!

Wij adviseren u graag over onze mogelijkheden!

Tel.: 056 98 06 51056 98 06 51

Verdumat

Koning Boudewijnstraat 155
8520 Kuurne

T: 056 98 06 51056 98 06 51

BTW BE 0460.471.074

Contacteer ons

contact

 

Contact